Grävmaskinist

Att arbeta som grävmaskinist hos oss är ett varierande yrke. Vi har många olika typer av kunder vilket gör att uppdragen skiftar. Det kan röra sig om grävning för nya kommersiella lokaler såsom kontorsbyggnader eller en bensinmack, men också om att skapa nya miljöer inom ett naturvårdsområde för att främja den biologiska mångfalden.

Vi sätter ett värde i att vara noggrann och ha ordning på verktyg, maskiner och rutiner och vi vill också att du har lätt för att samarbete med dina kollegor, oavsett roller. Gillar du dessutom utmaningar så har du ett extra plus!

Det formella kravet för den här tjänsten är ett yrkesbevis för grävmaskin och lastmaskin, inkl. den treåriga arbetserfarenheten som ingår i beviset. Vi ser gärna också att du har arbetat med maskinstyrning via GPS.

Vi på LIP AB anställer för framtiden. Vi har ett jämnt arbetsflöde i en trevlig och stabil personalgrupp där många har arbetat flera år. Gillar du också att jobba med de modernaste maskinerna så kan vi vara stället för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan idag!

Eller tipsa någon du känner!

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

  • Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 10 MB.
    Godkända format är pdf, doc & docx
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.